Produse Naturiste

Tamino Forte

Tamino Forte – tratamentul naturist cu tamaie

Tamino Forte– este un medicament realizat pe baza de Boswelia Serata (rasina de tamaie), ce este utilizat in tratarea poliartritei reumatoide, dar si a reumatismului cronic degenerativ, precum artroze, spondiloze ori dureri musculare sau tumori cerebrale.

De asemenea este considerat cel mai eficient remediu pentru sanatatea menstruala. Femeile care au dureri pe perioada menstruatiei pot folosi acest supliment cu incredere iar durerile se vor ameliora considerabil.

Tamino Forte - Medicinas

Tamino Forte – Medicinas

Originar din India, nordul Africii si Orientul Mijlociu, Boswellia Serrata este un arbore a carui rasina este utilizata inca din cele mai vechi timpuri in tratarea diferitelor boli, gratie proprietatilor benefice pe care le are asupra organismului. Daca in Evul Mediu aceasta era utilizata pentru tratarea ciumei, in medicina traditionala chineza, rasina de tamaie era utilizata in tratamentul leprei, al cancerului si al bolilor reumatice. De asemenea, medicii hindusi o foloseau pentru tratarea artritelor si a colitei ulcerative.

Cu un continut de extract hidroalcoolic, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, colloidal, stearat de magneziu, acest medicament este un antiinflamator, dar si un analgesic puternic. Mai mult de atat, acesta are puterea de a reduce  senzatia de rigiditate musculo-scheletata dureroasa, de a reduce inflamatiile gastro-intestinale si leziunile tisulare care apar in colita ulcerativa si in boala Crohn. Este, de asemenea, antiastmatic, deoarece are proprietatea de a inhiba biosinteza leucotrinelor, dar si antitumoral, intrucat reduce tumorile intracraniene sau edemele cauzate de prezenta acestor tumori, imunostimulent, hipolipemiant, hipocolesterolemiant, sedativ, emenagog.

Acest medicament este, printre altele, un antiinflamator si analgezic recomandat in poliartrita reumatoida, reumatism cronic degenerativ, nevralgii, colita ulcerativa, boala Crohn.

Administrare

In cazul adultilor, este recomandat a se administra o capsula de trei ori pe zi, inainte de mese, iar in cazul copiilor cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, cate o jumatate de capsula, de doua ori pe zi, inainte de mese.

Compoziție:

Boswellia (Boswellia serrata) – 400mg – extract 10:1

Excipienti: Celuloza microcristalina, Lactoza, Aerosil

Contraindicatii:

Este recomandat a nu fi utilizat de femeile care sunt insarcinate ori care alapteaza. De asemenea, nici in cazul in care persoanele sunt alergice la Boswellia nu se recomanda acest produs.

Pentru detalii si comenzi sunati la 0723.269.701 sau pe www.tamino.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.