Produse Naturiste

Canticer – Tratamentul cu 7 minuni

Canticer – Tratamentul cel mai eficient in cancer

Cancerul este o afectiune care afecteaza numeroase persoane la nivel mondial, iar acum, dupa ani de zile de cercetari

Medicinas

Medicinas – Tratamentul Cancerului

aprofundate, a fost descoperit un remediu natural impotriva acestei boli necrutatoare, si anume CANTICER.

Realizat pe baza a sapte plante miraculoase, acest produs ce a avut rezultate remarcabile a fost dezvoltat in clinicile in care este utilizata medicina traditionala chineza si contine un amestec de plante cu puternic efect antioxidant, ce are proprietatea senzationala de a transforma celulele canceroase in celule obisnuite.

CANTICER are, astfel, proprietatea de a reface energia vitala a organismului si sangelui si de a fortifica organele restabilind echilibrul interior, astfel incat pacientul sa primeasca un sprijin puternic pentru a putea tine sub control evolutia cancerului. Acest medicament revolutionar are proprietatea de a reduce si complicatiile ce apar in terapiile conventionale.

Cum actioneaza CANTICER? Ei bine, acest produs revolutionar poate reface energia vitala a organismului si fortifica toate organele, insa, pe langa aceste procese, CANTICER poate reface circulatia lichidelor vitale in locul in care s-a format tumoarea, astfel incat pacientul nu doar ca primeste un sprijin pentru a reduce complicatiile aparute in urma terapiilor conventionale, insa determina boala sa intre in remisie inca din primele saptamani de tratament.

Compozitie CANTICER:

  • Black Garlic 120 mg
  • Fiveleaf Gynostemma Herb 100 mg
  • Momordica Charantia L 80 mg
  • Cactus 50 mg
  • Semen Coisis 50 mg
  • Hyriopsis Cumingii Leach 50 mg
  • Reshi 50 mg

Cu un continut bogat de usturoi negru, acest medicament revolutionar contine multi antioxidanti, ce sunt esentiali in functionarea corecta a sistemului imunitar, deoarece previne repararea si deteriorarea celulelor. De asemenea, Semen Coicis, un alt ingredient ce se regaseste in medicament are proprietatea de a combate tumorile, in special pe cele abdominale, esofagiene, gastro-intestinale, pulmonare.Momordica Charantia L are, de asemenea, proprietatea de a stimula sistemul imunitar si este un puternic antitumoral, in timp ce Ciuperca Reishi echilibreaza sistemul imunitar si diviziunea celulara normala, stimulează celulele NK, creste productia de interferon gamma si factorul de necroza tumorală (TNF alfa). Mai mult de atat, reduce invazitatea celulelor anormale, scade expresia metaloproteinazelor MMP2 si MMP9 si reduce efectele adverse ale chimioterapiei si radioterapiei asupra maduvei osoase hematogene

Herba Gynostemmatis este un alt ingredient ce se regaseste in compozitia CANTICER si intareste organismul, calmand durerea si sporind regenerarea celulara. Pe de alta parte, insa, cactusul (Opuntia Dillenii Haw) previne cancerul prin modularea markerilor de apoptoza si inhibarea caii inflamatorii, are proprietati antioxidante.

Hyriopsis Cuminingii este utilizata pentru a calma mintea, pentru a elimina toxicitatea din organism si pentru a stimula reînoirea tesuturilor.

Mod de administrare:

In functie de gravitatea bolii, este recomandata administrarea a trei capsule de CANTICER de trei ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute inainte de masa. De asemenea, este musai ca acestea sa fie inghitite cu apa calduta, iar pentru ca efectul sa fie mai puternic este indicat ca alimentele condimentate, grase, reci ori fierbinti sa fie evitate.

Contraindicatii:

Este interzis ca acest medicament sa fie utilizat de femeile care sunt insarcinate ori care alapteaza. De asemenea, CANTICER nu este recomandat persoanelor cu hipersensivitate la oricare dintre ingredientele continute de acest medicament.

Mai multe detalii la tel. 0723.269.701 sau pe www.plafar.bio

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.