Produse Naturiste

Tumopectin – Remediul cu Pectina citrica modificata (MCP)

Tumopectin – Pectina citrică modificată

Sănătatea se găsește, fără doar și poate, în natură, iar o sursă excelentă de nutrienți benefici pentru organism sunt pectinele. Obținute în principal prin extragerea chimică din coaja citricelor, pectinele sunt polizaharide se găsesc în părțile nelemnoase ale plantelor, în special ale citricelor și sunt folosite pentru tratarea a numeroase afecțiuni.

Pectina citrică modificată (Tumopextin) – benefică pentru tratarea cancerului de prostată

Conform oamenilor de știință de la Universitatea din Columbia, care au analizat felul în care acționează pectina citrică modificată asupra oamenilor, aceasta este benefică pentru tratarea cancerului de prostată. Mai exact, conform dr. Aaron Katz, care a făcut public rezultatul în revista Terapias del Cancer Integral, pectina citrică modificată inhibă dezvoltarea celulelor canceroase și induce apoptoza, adică moartea celulară programată. Astfel, conform acestuia, un pacient diagnosticat cu cancer, care alege să-și schimbe stilul de viață și să adopte un plan alimentar sănătos, dar și să facă mișcare poate să împiedice răspândirea acestuia și să elimine efectele negative asupra acestei boli.

Cancerul de prostată este foarte răspândit în rândul bărbaților, unul din șase fiind diagnosticați cu această afecțiune.

De asemenea, pectina citrică modificată ajută și la prevenirea și tratarea cancerului mamar, potrivit unor studii de specialitate. Dr. Geo Espinosa a explicat, în cadrul unei cercetări, că nu este un remediu ce vindecă cancerul în totalitate, însă poate aduce rezultate pentru bolnavi, întrucât elimină efectele nocive ale tratamentelor clasice, precum chimioterapie. De asemenea, ajută la întărirea sistemului imunitar, astfel că va face posibilă vindecarea completă.

De asemenea, potrivit oamenilor de știință, pectina obținută din citrice poate reduce numărul tumorilor de pe colon, dar și incidența acestora în timp, grație proprietăților antioxidante . De asemenea, inhibă producția celulelor canceroase. Reduce, de asemenea, nivelul glicemiei și al colesterolului.

Potrivit “World’s Healthiest Foods”, pectina citrică modificată are beneficii și asupra sănătății cardiovasculare, întrucât are un conținut bogat de polifenoli și fitonutrienți.

Pectină modificată din citrice ajută, de asemenea, și la eliminarea metalelor grele și radioactive din organism, astfel că elimină arsenicul, cadmiul, plumbul și cesiul.

Tumopectin – efecte

O sursă excelentă de pectină sunt portocalele, merele, caisele, cireșele, dar și morcovii, însă dacă alegeți să consumați un astfel de supliment naturist care contine pectina citrica modificata trebuie să fiți atenți la consum, întrucât poate interacționa cu alte medicamente, precum antibiotice, statine, medicamente utilizate pentru tratarea afecțiunilor cardiace și astfel va reduce efectele lor. Tocmai de aceea, specialiștii în medicină naturopată recomandă adiministrarea acesteia cu câteva ore înainte de a lua medicamentul respectiv.

Femeile care sunt însărcinate ori care alăptează trebuie să ia acest supliment alimentar numai la indicația medicului. Se păstrează într-un loc rece, uscat.

Tumopectin – mod de administrare

Acest supliment alimentar este indicat să se administreze în doze de 1-5 capsule pe zi, de trei ori pe zi, înainte de masă.

Mai multe informatii si comenzi pe www.tumopectin.ro sau la tel. 0723.269.701

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.